hétfő, május 08, 2006

 

Múlt heti pörgés

Először is jöjjön a diszkó óvodás egysége. Balról az erősen alkoholittas arcú Péter aki előszeretettel pátyolgatja tanítványait. A jövő diszkóördögei megtanulhatják tőle hogy kell pörizni, seggrészegre inni magukat, megbaszni minden mozdítható nőt a diszkó melletti focipályán, de ami a legfontosabb: hogy kell elmélyült arccal a kamerába nézni.


Ki mondja hogy nálunk nincs nemzetek közötti összefogás? Kolompár Hozé és a jólfésült sátánista Danika mindent együtt csinálnak. A frizurájukat például egymásnak vaxolják be. Érdemes megfigyelni a feliratot Kolompár Hozé bőrkabátján, ami jelzi hogy ő bizony egy igen előretörő, sikeres cigány.


Császár Előd a mi diszkónkba jár bulizni! A képen barátnőjét, fejpítős Feronikát láthatjuk. Ízléses szívecske is van a nyakában, ezzel jelzi hogy jaj dehát ő már foglalt. Mögéjük kontárkodott a jóképű Béla, a messzi távolban pedig Jani meglepő arcot vág.


A satírozott tüsihajú szekció már megtanulta Pétertől a kamerába nézés minden csínját-bínját. Félszomorú, Faszagyerek v2.0 típusu laza, viszont bizonyos szintig komoly tekintet. Igazi diszkócárnak érezhetik magukat a fiúk.


Géza épp a legbizalomgerjesztőbb tekintetét próbálja összeállítani az elfásult arcizmai segitségével 15 sör után. Petya felvette fekete tribal tattoo-s pólóját hogy bemutassa, jólfésült frizurája ellenére ott belül bizony egy igazán vad lélek lakozik.


Szomorú szamuráj barátunk rikítós ciánkék pólójában még véletlenül sem keresi a feltünést. Ha jobban szemügyrevesszük barátait és Kozsó mögött álló leányzó öltözékét, csupán az juthat eszünkbe hogy ez bizony egy igen kultúrált szórakozóhely.


Lógómellű Enikő azért hozta magával a felhevült, széparcú Piroskát hogy legényt találjon neki. Piroska mindent megtett hogy ne lógjon ki a diszkó női nemű látogatói sorából, ezért gyöngyöket rakott a nyakába, felvette legszebb csipkés ingjét és ráhúzott egy melegítőt. Haja a nagyon populáris "Jimmy revival" frizurát tükrözi, amit a falusi "Tulipán" fodrászatban készítettek el neki.


Újra kedvencünk, szomorú szamuráj következik - aki ezen a képen épp boldog. A rikítós ciánkék pulcsira húzott ugyancsak rikítós narancssárga melegítő tükrözi Kozsó barátunk kiváló izlését és a diszkódivatban való magasszintű jártasságát. A szemöldökébe azért borotvált egy csíkot hogy ezzel jelezze hogy a lekvártekintet valójában egy igen vad embert takar aki sokat verekszik, és a szemöldöke már egyszer felszakadt miközben egy hatalmas, véres bunyóban vett részt.

Szép a bajszod Kozsó!


Újabb bizalomgerjesztő arcok. Micisapkás barátunk is bemutatja kezével hogy itt ő bizony seriffkedni fog. Sok hozzáfűzni való nincsen, esetleg a háttérben álló füligszájú Danika értelmes arkifejezésének megtekintésére való felhívás.

Hozzábeszólások:
Hät ez nagyon komoly! Elismeresem a fenykepesznek,es a kommentätornak!!
 
Nekem Lógómellű Enikő kifejezetten tetszik... Van benne spiritusz. Én ezt konkrétan látom a szemében. Amolyan mosolygós vadmacska. Talán még bilincs is van a ritiküljében.. Mellekkel nem törődünk, hurrá seggfétis!
 
Megjegyzés küldése



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?