kedd, május 09, 2006

 

2004-es arhívum

Addig basztatott az Öcsi hogy itt van nesztek a következő pakk. Főleg 2004-es cucc.

Regős Marika áttetsző ruhája és rózsaszin melltartója izgatóan hat a férfiakra. Mindenki bukik rá. Példának okáért megszemlélhetjük ahogyan a Kolompár család egyik tagja kitörő élvezettel veszi tudomásul a szekszis Mari közeledését.


Széparcú Lacika, aki másnéven Kozsóként, avagy a szomorú szamurájként ismert a diszkóban, szupermenkedik. Ezen a hétvégén is felhúzta a divatos pulcsiját és hátulról derékonkapta a menő Gergőt aki mutatja hogy ő bizony olyan zsíratom hogy a klintísztvudosan tartott cigi, a moszkitó-napszemüveg és az ajka alatt hagyott lusti kis szakáll nélkül is szétnyomna itt mindenkit.


"Nana! Nem szabad, csúnya, csúnya fiú!" - mondja az egyébként orvosnak tanuló, és hobbiként csöves tinci-táncit járó Eszter a kopasz Miskának. Velünk együtt Miska is meglepődve veszi tudomásul hogy Eszter a félmeztelen, csöcskidobós, pinamutogatós rángatózása közepette fel van háborodva ha valaki seggenmarkolja.




Csendélet





Na igen, a diszkóba nem csak tanulatlan, falusi csóró bunkók járnak. A magasabb szintű oktatásban résztvevők is képviseltetik magukat néha, hiszen fiatalok vagyunk, kell a szórakozás! Nos, itt van például a fehér farkas legendáját tanulmányozó Elemér és barátja, a kvantumfizikával foglalkozó Károly. A hátuk mögötti falra Karcsi gyorsan felvázolta Elemérnek az időutazás termonukleáris sémáit.


Hát ja! Ezért járunk mi ide! A csinos, mattul öltözött lányok miatt! Csilla gyönyörű Katti Zob-os fonott keresztjével mutatja ki hogy ő mennyire vallásos, és a melle is csak azért lóg ki teljesen hogy minél jobban látszódjon a kereszténység eme lélekbemarkoló megnyilvánulása. Bizony ő is, mint az előző gyűjteményünkben bemutatott Piroska, a "Tulipán" fodrászat "Jimmy revival" típusú frizuráját részesíti előnyben. Na de Márti sem akart szégyenben maradni tűzrőlpattant barátnője mellett, ezért a nyakába aggatot sok szép színes láncot, zöld-fehér melegítőjét is csak ugy lezseren addig húzta be hogy látszódjanak az kifinomult izlésére utaló nyakdíszítők.


Őszintén, tényleg nagyon örülünk neki amikor azt látjuk egy fiatalon hogy magasratörő vágyai vannak. Hogy tenni szeretne valamit a társadalomért, meg szeretné változtatni a világot, sokat szeretne tanulni, céljai vannak az életben. És pont ez az érzésünk amikor rátekintünk a képen szereplő két alanyunkra! Igazán érződik, szinte perzsel az a kisugárzás amitől valakikről szinte lerí hogy bizony ők egy magasabb kultúrális szint képviselői.

Szilvia juharleveles mintázatú vörös selyemkosztümben, rezignáltan, elgondolkodva figyeli a 90 fokban kifordult csuklóját. "Most mi lesz?", kérdi magától. "Beöltöztem, kifestettem, kiszagosítottam, de a pasik sehol... Talán a fülbevalómmal van a gond?"


A hangulat a tetőfokára hág! Két szám közti szünetben kihasználják az alkalmat és hangos "ECSÉÉÉM DE PÖRI EZ A BULI NYOMD ERŐSEN IGYUNK A PINÁKRA" felkiáltással koccintják össze a sörösüvegeket. Szemügyre vehetjük a háttérben a diszkó kifinomult légkondicionáló rendszerét és bal szélen a fekete pólós Ivánt aki láthatóan nagyon élvezi a hűsítő levegő fuvallatait.


Nemcsak a pesti ficsúroknak lehet dísznégere! A mi különbejáratú szinesbőrű szelebritink, Fekete Kapa épp a fiatalokkal haverkodik.

Hozzábeszólások:
mégmégmég!!!
 
Ember, régen röhögtem ennyit ezek a kommentek valami baromi jók! Minden elismerésem csak igy tovább!!!
 
Igazi hianypotlo blog. Szarra rohogtem magam.

Koszonom nektek!
 
Ember! Ez valami marha jó már vagy 10-szer végignéztem és 10-szerre is végigröhögtem.Beraktam a kedvencekbe jöhetnek a frissitések!!
 
"Igazán érződik, szinte perzsel az a kisugárzás amitől valakikről szinte lerí hogy bizony ők egy magasabb kultúrális szint képviselői."

Ami a kulturális szintet illeti, azért volna még mit fejlődnöd neked is. Ha nem érted, vegyél elő egy helyesírási szótárat, vagy egyáltalán: vegyél egyet, és kutakodj egy kicsit a k-betűnél. Rá fogsz jönni, hisz olyan kulturált vagy. A képek egyébként jók.
 
Hali!

Nagyon jo a kepgyujtemeny! :) Csak vigyazz nehogy lincseles legyen belole :D
 
Ember ez valami fenomenális, régen nevettem ennyit a kommentek a képekhez fantasztikusak!!! Csak igy tovább!!!
Mikor lesz a következő frissités???
 
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
 
Nem szar :D
 
BAZZZZZZZEEEEEE FEKETE KAPA ROXXXX :))))))))
 
:D hát ez dekészvan:D milyenjónagyonjó :D még ilyet!
 
Kati Zoób. Szal nem a té kettő, hanem az oó, érteeed...
 
dísznéger :DDDDDDDDD
nemár:))))) nem tom hanyadjára jövök vissza, mindig hatalmasat szakadok:)))
 
Fekete Kapa az Isten!:)))

Igen-igen, vigyázni kell a "fentről ütjük a szerencsétlen csórókat" stílusú blogoknál, hogy a helyesírásban fikarcnyi hiba nem lehet, mert rögtön oda kerülsz, amiről írsz... Ajánlom, egy helyesírás-ellenőrzőn futtasd át, nehogy itt a kekecek miatt szó érje a ház elejét.

Amúgy ha egyes vagy többes szám első személyre váltanál, akkor meg a másik véglet üthetne be: mehetne a -nák, -nék, meg a suk-sük... Az se lenne rossz azért..
 
Uuu, ez nagyon adja XDDD Még, még, még!!! :D
 
Megjegyzés küldése



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?